• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuwsbrief voorwaarden

Nieuwsbrief voorwaarden - Obie B.V.

Voorwaarden
Door je te abonneren op onze nieuwsbrief, ga je ermee akkoord om een ​​e-mail van ons te ontvangen. Het doel van onze nieuwsbriefservice is om onze klanten en bezoekers op de hoogte te houden van nieuwe softwareversies of nieuwe serviceaanbiedingen. Het abonnement op onze nieuwsbriefdienst is niet verplicht.

Frequentie
De frequentie van de briefproblemen zal maximaal maandelijks zijn, tenzij ernstige bezorgdheid over een van onze softwareprogramma's ons zal dwingen anders te doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Wij behouden ons het exclusieve recht voor om de nieuwsbrief te allen tijde te wijzigen of stop te zetten, met of zonder kennisgeving aan u. Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij indien wij dergelijk recht uitoefenen. Alle nieuwe functies die de dan geldende services op deze site verbeteren of verbeteren, vallen ook onder deze gebruiksvoorwaarden.

We behouden ons het exclusieve recht voor om gebruikers / bezoekers af te melden voor of nieuwsbriefdienst, zonder kennisgeving. We doen dit met elke abonnee die we als geregistreerd beschouwen met nepgegevens.

Dubbele opt-in
We vereisen dat alle abonnees hun e-mailadres bevestigen bij registratie. U ontvangt daarom een ​​bericht met een link waarop u moet klikken om het e-mailadres en uw testament te bevestigen.

Privacybeleid
Wij zullen uw adres niet communiceren / verspreiden / publiceren of anderszins weggeven. Je kunt je abonnementinstellingen wijzigen of op elk gewenst moment verwijderen.